Speciella DIY-idéer för trädgården

Varje trädgård är annorlunda. En väljer en modern stil medan den andra föredrar en frodig trädgård. Det finns variationer inte bara i plantering utan också i möbler och tillbehör. Du kan välja att köpa den i butiken, men det är naturligtvis också möjligt att montera det själv och ge det en speciell twist. Är du redo för ett roligt jobb att lägga till något excentriskt i din trädgård? Läs sedan vidare. växter Du ser ofta en växt i trä eller sten i butiker, men det finns andra material du kan använda för detta. Vad sägs om jeans eller ett gammalt piano? Hur som helst finns det många unika möjligheter att göra dina växter till en riktig blickfång. Läs här hur man gör detta exakt. Gungstativ En enkel gunga för trädgården monteras enkelt. Klipp lite trä i rätt storlek och borra hål i det. Passera ett rep genom detta och binda en tät knut i slutet. I andra änden ansluter du en karbinhake så att du kan hänga gungan. Istället för rep kan du också välja att använda skivor. Detta gör det lite fastare. Har du kycklingar i trädgården? Då gillar de också att njuta av denna lekplats då och då. fågelhus På hösten är fåglarna upptagen med att leta efter något att äta. Hjälp skaparna lite tillsammans genom att lägga till ett fågelhus i din trädgård. Om du gör något unikt av det dödar du omedelbart två fåglar i en sten. På detta sätt hjälper du fåglarna och skapar en egen blickfångare för trädgården. husnummer Föredrar du din hemlagade blickfång framför huset? Var så kreativ med ditt husnummer. Använd t.ex. Spik att göra ditt nummer eller måla det själv. Dessutom är det också möjligt att arbeta med mossa. I alla fall finns det tillräckligt många möjligheter att göra ditt husnummer till något speciellt.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *